Politica

S.C. VIVANI SALUBRITATE S.A. societate romano-germana autorizata pentru activitati de depozitare a deseurilor nepericuloase, depozitare temporare si finala, tratare si transport deseuri periculoase, este preocupata in aceeasi masura de cresterea continua a calitatii serviciilor prestate, a satisfactiei clientilor si a tuturor partilor interesate, cat si de imbunatatirea continua a eficacitatii Sistemului Integrat de Management.

Ca parte a grupului german  CHINOX BETEILIGUNGS GmbH si gratie partenerilor nostri RO ECOLOGIC, PRO AIR CLEAN, FARSKAS-RO-TRANS, cunoastem in detaliu nevoile pietei in domeniul Managementului Integrat al Deseurilor.

Desi nu avem concurenta la nivel zonal, acest lucru nu are efecte negative asupra evolutiei noastre. Partenerul german a impus inca de la inceput o strategie si un management adecvat, canalizate in sensul consolidarii organizatiei si al dezvoltarii activitatii.

In noiembrie 2004 a fost pus in functiune Depozitul Zonal Conform pentru Deseurile Perisculoase, construit in colaborare cu firma germana CHINOX BETEILIGUNGS GmbH, iar in iunie 2007 a fost pus in fuctiune Depozitul Zonal Conform pentru Deseuri Periculoase, primul in Romania, investitie cofinantata de Administratia Fondului pentru Mediu.

Deseurile tratate si eliminate exclud deseurile explozibile si radioactive.

S.C. VIVANI SALUBRITATE S.A. poate efectua si servicii de ambalare, încarcare, transport sau caracterizare a deseurilor din punct de vedere fizico-chimic.

In cadrul organizatiei functioneaza Laboratorul de incercari fizico-chimice pentru evaluare deseuri si factori de mediu, acreditat conform SR EN ISO/ CE 117025:2005.

Satisfactia clientului, prevenirea poluarii, sanatatea si securitatea angajatilor, sunt strans legate de strategia dezvoltarii si de valorile definitorii ale S.C. VIVANI SALUBRITATE S.A. . In acest sens, managementul la cel mai inalt nivel al organizatiei a hotarat documentarea, implementarea, certificarea si mentinerea unui Sistem Integrat de Management (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala) in conformitate cu cerintele standardelor  SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS18001:2009.

Ma angajez personal si in numele colegilor din conducerea organizatiei sa asiguram:

  • Satisfacerea cerintelor clientilor si tuturor partilor interesate;
  • Conformarea cu cerintele legale si alte cerinte aplicabile;
  • Prevenirea poluarii;
  • Prevenirea ranirilor si imbolnavirilor profesionale;

Toate resursele si conditiile necesare pentru imbunatatirea continua a Sistemului Integrat de Management.