Valorile grupului

Valorile firmei VIVANI sunt: increderea, profesionalismul si dezvoltarea. Fiecare din acestea 3 ne ajuta sa activam pe piata de profil, ghidandu-ne in luarea deciziilor corecte si in gasirea celor mai bune solutii pentru a asigura protectia mediului si, desigur, a clientilor nostri.

  • Increderea pe care le-o inspiram clientilor este data de experienta vasta in domeniu si de statutul de lider de piata al grupului VIVANI. Acest fapt ne face sa fim intotdeauna alegerea corecta in decontaminare, depoluare si ecologizare.
  • Profesionalism: VIVANI s-a angajat sa respecte si sa urmeze intocmai cerintele si normele UE, atingand astfel standardele internaţionale şi adoptand cele mai bune practici în domeniu. Profesionalismul caracteristic firmei noastre reiese si din atitudinea pe care o avem fata de angajati, de client si, nu in ultimul rand, fata de mediu.
  • Dezvoltare: Statutul de lider in serviciile de decontaminare, depoluare si ecologizare ne obliga sa ducem in permanenta o politica si o strategie de dezvoltare in continua schimbare. Astfel, incercam sa contribuim la accelerarea procesului de dezvoltare in domeniu prin acumularea de noi cunostinte si abordarea problemelor intr-o noua maniera. VIVANI investeste in dezvoltarea afacerilor si imbunatatirea serviciilor oferite punand la dispozitia angajatilor o serie de training-uri si cursuri in vederea perfectionarii.

VIVANI a inteles ca succesul si profesionalismul sau stau in investitiile permanente in instruire si noi tehnologii.