Instalatii

Instalatia mobila de spalare soluri contaminate

Instalatia mobila de spalare soluri contaminate

În această instalaţie se tratează deşeurile agregate minerale, zgură şi sol contaminat prin diverse metode fizico-chimice, a substanţelor contaminante din soluri (spălare, reglare pH, flotaţie, concentrare, separare, coagulare, floculare).
Sistemul de construcţie este modular- containerizat astfel încât întreaga instalaţie poate fi transportată de pe un amplasament pe altul.

Detalii

Instalatie mobila pentru tratarea apelor uzate

Instalatie mobila pentru tratarea apelor uzate

Se realizeaza tratarea fizico-chimica a fazei apoase a lacurilor namoloase uleioase astfel incat continutul de substante in suspensie al fazei apoase tratate sa fie sub 50 mg/l, iar continutul in ulei al acesteia sa fie sub 100 mg/l. Capacitatea de tratare: 30 mc/ora.

Detalii

Instalatia de desorbtie termica

Instalatia de desorbtie termica

Soluţia optimă aplicabilă în decontaminarea şi neutralizarea şlamurilor petroliere cu un conţinut ridicat de solide este cea a Desorbţiei Termice. Aplicarea acestui procedeu se realizează cu ajutorul instalaţiilor de desorbţie termică cu combustie directă tip Tarmac.

Detalii

Statie mobila de spalare

Statie mobila de spalare

Statia mobila de spalare este destinata tratarii deseurilor de agregate minerale, zgura etc., pentru eliminarea substantelor contaminate. Principiul functionarii instalatiei este acela de a antrena din agregatele minerale substantele contaminate intr-un flux de solutii diluate cu continut de agenti de curatare, antispumare, corectie de pH si emulsionare.

Detalii

Staţie mobilă de sortare dimensională uscată

Staţie mobilă de sortare dimensională uscată

Statia de sortare mobile este utilizata pentru sortare dimensionala (cernere) deseuri solide amestecate cu materiale inerte (pietris, zgura, etc).
Prin sortare, deşeurile se condiţionează în vederea eliminării prin: coincinerare, bioremediere, incinerare, depozitare.

Detalii

Instalatie de bioremediere

Instalatie de bioremediere

Bioremedierea este totalitatea acelor procese biochimice aerobe, prin care substanţele organice conţinute de materia prima se descompun parţial (produşii de descompunere sunt apa şi bioxidul de carbon), iar cealalta parte se va transforma în materiale humice. Deoarece pe durata bioremedierii datorita aerarii prismele pot pierde umiditatea, cream posibilitatea umezirii a acestora prin utilizarea instalatiei de […]

Detalii

Instalatia de tratare a fazei lichide

În cadrul tratării si procesării deşeurilor aflate în formă lichidă/semilichidă rezultate din industria petrolieră, sunt folosite o serie de echipamente dedicate exclusiv acestui domeniu.

Detalii